Tomb Raider Temalı Xbox 360 Kontrolcüsü Duyuruldu

10.01.2013 20:15 Samet Konuksal


    Halo 4 ve Gears of War 3 döneminde bizlere gerçekten de etkileyici görsellere sahip kontrolcüler sunan Microsoft, aynı şeyi Tomb Raider için de yapıyor. Microsoft ile Square Enix, Tomb Raider temalı Xbox 360 kontrolcüsünü duyurdu.
 
    Yapılan duyuruya göre bu kontrolcüler sınırlı sayıda üretilecek. 59.99 dolarlık satış fiyatına sahip olan yeni kontrolcünün renk tonu, daha önce çıkan Gears of War 3 kontrolcüsünden daha hafif. Yayınlanan tanıtım videosuna baktığımızda, lazerlerle oluşturulan bazı çıkıntılar, oyun oynarken rahatsızlık hissi verebileceğe benziyor. 
 
    Oyunun çıkış gününde satışa sunulacak olan kontrolcü, bir de Xbox 360'a özel Tomb Raider karakteri hediyeli. Kontrolcünün tanıtım videosuna aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hades 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 14 Dk önce GTA 5 Satışlarının 200 Milyona Ulaştığı Açıklandı 1 Saat önce Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 5 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 6 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler