Tomb Raider Videosunun Perde Arkası

Videonun altyazılı versiyonu önümüzdeki günlerde yayınlanacaktır.
07.07.2011 12:58 Ersin Kılıç


     Yenilenmiş ve gençleşmiş bir şekilde karşımıza çıkacak olan yeni Tomb Raider oyununun E3'te yayınlanan oynanış ve tanıtım videosu, tam anlamıyla bizleri büyülemişti. Lara Croft'un hayatta kalmaya çalışacağı yeni Tomb Raider için yeni bir video daha yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu video E3'te yayınlanan "Turning Point" adlı videonun perde arkasını gösterdiği gibi oyun hakkında bazı ipuçlarını da barındırıyor. Videoda Crystal Dynamics'ten videonun da yönetmenliğini yapan Karl Stewart, Tomb Raider'ın Crystal Dynamics'in esas projesi olduğunu dile getirmiş ve videonun ilerisinde bu tanıtım videosunun yapım aşamalarını anlatacaklarını belirtmiş.
 
     Videonun ilerleyen dakikalarında Turning Point'in yapım aşamasını firma yapımcılarından Noah Hugh, Kazuyuki Ikumori ve Takeshi Nazue gibi isimlerden dinliyoruz. Videoda Square Enix desteğinden, video müziklerinden ve oyunun hikayesinden de kısaca bahsedilmiş. 12 Dakikalık bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hades 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 15 Dk önce GTA 5 Satışlarının 200 Milyona Ulaştığı Açıklandı 1 Saat önce Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 5 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 6 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler