Tomb Raider Wii U'ya Gelmiyor, Çünkü...

Lara Croft, son oyunuyla birlikte oyuncuların yeniden gözdesi olabilir.
26.01.2012 14:05 Talha Aynacı

 
    Yapımcı Crystal Dynamics, PC, PS 3, Xbox 360 ve son olarak Mac platformu için onaylanan Tomb Raider'ın niçin Wii U için geliştirilmediğini açıkladı.
 
    Yönetmen Karl Stewart, heyecanla beklenen oyunun yapımına Wii U duyurusundan çok önce başlandığını ve Wii U'nun yenilikçi kontrol özelliklerini kullanmaksızın basit bir port oyunu yapmak istemediklerini belirtti:
 
"Oyunun yapıldığı platforma özel olmasından emin olmamız gerektiği kararını verdik. Projeye Wii U'nun duyurulmasından çok önce başladığımız için, Wii U'ya ancak sıradan bir port yapabileceğimizi düşünüyorum. Eğer Wii U için bir oyun yapmak gerekirse tamamiyle farklı ve konsolun eşsiz özelliklerini kullanmamız gerekir."
 
Stewart, oyunun Mac platformuna için geç çıkacağının da altını çizdi.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hades 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 16 Dk önce GTA 5 Satışlarının 200 Milyona Ulaştığı Açıklandı 1 Saat önce Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 5 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 6 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler