Tomb Raider ve Hitman'in Satışları Açıklandı

26.03.2013 16:52 Samet Konuksal


    Bildiğiniz üzere Square Enix, bugün itibariyle hem istifa haberiyle sarsılmış, hem de firmanın büyük bir zara girdiğini açıklamıştı. Square Enix, yayınladığı finansal raporlarla birlikte Tomb Raider, Sleeping Dogs ve Hitman: Absolution'un satışlarını açıkladı.
 
   Yayınlanan raporlara göre Sleeping Dogs 1.7 milyonluk satış yaptı. Sleeping Dogs'un çıkışından sonra Square Enix'in piyasaya sürdüğü Hitman: Absolution 3.6, Tomb Raider da 3.4 milyon adet sattı. Yayınlanan finansal raporlarda belirtilenlere göre Square Enix'in her üç oyununun satışları da firmanın beklentilerini karşılayamadı.
 
    Aslına bakarsanız Tomb Raider'ın üç haftada 3.4 milyon satması pek de negatif bir durummuş gibi gözükmüyor. Üstüne üstlük yayınlanan bu verilere dijital satışlar eklenmiş değil. Hele bu durumu hesaplarken Steam'in Tomb Raider ön siparişleri için yaptığı kampanyayı da göz önüne alırsak, Tomb Raider'ın satışları daha üst seviyelere çıkıyor. 
 
Ancak yine de yorumlar sizden...
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 53 Dk önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 3 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler