Tomb Raider'dan 13 Dakikalık Oynanış Videosu

04.09.2012 13:41 Levent Polater


    PAX etkinliğinde yayınlanan yeni Tomb Raider videosu, Lara Croft'un gençlik tecrübelerinden bize ufak bir kesit daha sunuyor.
 
    Crystal Dynamics imzalı yapımda oyunun grafikleri tekrar büyülemeyi başarırken Lara Croft'un bu yabani adadaki hayatta kalma çabalarına tanıklık ediyoruz. Ürkek ve meraklı gözlerle adayı izleyen Lara, uçak kazasının ardından olacakları bize gösteriyor.
 
    Öncelikle adayı keşfe çıkan Lara, uçaktan düşen bir çantadan telsiz, kibrit ve kamera buluyor. Sırada bir barınak bulmak var, çünkü Lara'nın vücut sıcaklığı oldukça düştü ve hipotormi tehlikesiyle karşı karşıya. Kendine sığınak bulmayı başaran Lara, daha sonra karnını doyurmak üzere ava çıkıyor. Önce bundan önceki oynanış videolarında gördüğümüz yayı buluyor daha sonra da geyik avına çıkıyor.
 
    Son olarak Lara'nın birçok "survival" yeteneği olacağından bahsediliyor ve videonun sonunda telsiz ile bir gemi kaptanıyla konuşma fırsatını yakalayan Lara, kaptandan yardım istiyor ve video bu noktada sona eriyor.
 
    5 Mart'ta PC, PS3 ve Xbox 360'a çıkacak olan yapımın ayrıca PC'ye yalnızca dijital olarak çıkacağı bilgisini alıyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 52 Sn önce CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 7 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 8 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 9 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler