Tomb Raider'dan Mükemmel Dergi Taramaları

07.12.2010 11:39 Ersin Kılıç


 
     Dün bir kez daha duyurulan yeni Tomb Raider oyunu, içerdiği özellikler ve yapılan iddialar ile daha uzun bir süre konuşulacağa benziyor. Crystal Dynamics'in seriye reset atarak yeni bir başlangıç yapacağı Tomb Raider oyunu için yeni dergi taramaları da gelmeye devam ediyor.
 
     21 yaşındaki Lara'nın bir fırtına sonucu mahsur kalacağı yeni oyun için bir çok detayı günün ilk saatlerinde sizlerle paylaşmıştık. Lara'nın yara bere içinde kalıp, acı içerisinde öleceği söylenen yeni oyun için geçtiğimiz dakikalarda yeni taramalar ortaya çıktı. Bu taramalarda oyunun ilk bilgilerinin yer aldığı Game Informer dergisinden geliyor.
 
     Bu yeni görüntülerde oyunun grafiksel olarak oldukça farklı olduğunu görüyoruz. Ayrıca ilk bilgilerde belirtilen acı içerisinde ölüme de yer verilmiş. Oyun için yayınlanan tüm görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 32 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler