Tomb Raider'ın 15.Yılına Özel Çizimler

Lara'nın yeni imajı her hali ile etkileyici
08.11.2011 02:20 Ersin Kılıç


     Yeni oyunu ile bize baöbaşka bir atmosfer ve oynanış vaat eden Tomb Raider serisi 15.yılını geride bırakmaya hazırlanıyor. Oyunun yapım ekibi olan Crystal Dynamics'te bu yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kurlama peşinde.
 
     Firma serinin 15.yılı için özel olarak hazırlanmış karakter tasarımları yayınladı. Lara Croft'un yeni görünümü üzerinden hazırlanan bu karakter tasarımlarında sekiz farklı çizer ile çalışılmış. Her çizer kendi tarzını Lara Croft'un yeni görünümüne uyarlamış. Öyle ki anime stili çizimlerle bile karşılaşıyoruz.
 
     15. yıl için özel olarak hazırlanan bu çizimlere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Çizimlerin duvar kağıdı versiyonlarına da kaynaktan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 5 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 6 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 7 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler