Tomb Raider'ın Oynanış Süresi Belli Oldu

25.11.2012 12:35 Tunahan Başol


     Önümüzdeki sene içerisinde çıkış yapacak olan Tomb Raider'ın geliştiricisi Crystal Dynamics, Twitter üzerinden hayranların sordukları sorulara cevap veriyor. Bu sorulardan bir tanesi ise oyunun uzunluğuyla ilgiliydi ve geliştirici, bu soruya net bir cevap verdi.
 
     Yapılan açıklamaya göre, oyunu en hızlı şekilde oynadığınız takdirde 12 saatte bitirebileceksiniz. Eğer çevreyi araştırırsanız ve yavaş bir şekilde oynarsanız bu süre 15 saatin üzerine çıkacak.
 
     Oyunların senaryo modlarının git gide kısaldığını düşünürsek, 12 saat oldukça yeterli diyebiliriz. Ayrıca bu sürenin 15 saatin üzerine çıkabilmesi de güzel bir durum.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 16 Dk önce Hades 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 50 Dk önce GTA 5 Satışlarının 200 Milyona Ulaştığı Açıklandı 1 Saat önce Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 5 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler