Tomb Raider'ın Senaryosunun Bir Kısmı Sızdı

Lara'yı ne gibi sürprizler bekliyor?
10.05.2011 10:40 Alkan Adakaner


Not: Haber senaryo ile ilgili önceden bilgilendirici (rahatsız edici) bilgiler içerebilir. 
 
     Yeni Tomb Raider oyunu ile birlikte Lara Croft'un hikayesinde en başa dönüyoruz ve onun nasıl gerçek bir hazine avcısı olduğunu öğreneceğimiz bir maceraya başlıyoruz. Bazı ekran görüntüleri yayınlanan oyunun nasıl olacağı hakkında genel olarak bilgi sahibiyiz, yine de şu ana kadar bir video yayınlanmadığı için kesin bir şeyler söylemek de zor.
 
    Oynanış özelliklerinin bir kısmı gün ışığına çıkan oyunun senaryosunun ayrıntılarını da yavaş yavaş öğreniyoruz. Siliconera yeni Tomb Raider'ın seslendirme çalışmalarından sızan bilgilerle senaryoya ait ayrıntıları ortaya çıkardı.
 
     Bu bilgilere göre Lara'nın oyunun başında yardım edecek karakter Conrad Roth (bkz burada) bir hazine avcısı ve en azından oyunun başında Lara ile çok iyi anlaşacaklar. Belki de ilerleyen bölümlerde o da bizim düşmanımız olacak, çünkü daha önceki bilgilerde Lara'nın kimseye güvenemeyeceği bir ortamda bulunduğu söyleniyordu. 
 
     Oyunun kabindeki bir sinematikle başladığı ve ardından da Lara'nın silah ve kurt seslerini duyup o yöne doğru ilerlediği ve Roth'u kurtların elinden kurtardığı söyleniyor. Senaryonun devamına (İngilizce) buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 43 Dk önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 51 Dk önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii'den 5 Dakikalık Oynanış Videosu 1 Saat önce ArcheAge Chronicles'tan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler