Tomb Raider'ın Yeni Videosu Yayınlandı

Lara'nın yeni macerasını dört gözle bekliyoruz
26.05.2012 08:26 Alkan Adakaner


      2013'ün ilk çeyreğinde piyasaya çıkması beklenen yeni Tomb Raider oyunu ile birlikte Lara Croft'un yeni macerasına adım atacağız. Aslında bu macera bizi Lara'nın gençlik dönemine götürecek ve kahramanımız henüz deneyimsiz bir genç kızken onu yönetme şansımız olacak.
 
      GTTV de 31 Mayıs'ta Lara Croft için uzun bir video yayınlayacak ve uzun süredir ses seda alamadığımız oyunu biraz daha ayrıntılı bir şekilde tanıtacak. Aşağıda GT TV'nin 31 Mayıs'ta yayınlayacağı video öncesinde gösterdiği kısa bir tanıtım var. 
 
     Bu videoya baktığımızda benim ilk dikkatimi çeken şeyi grafikler olduğunu belirtmeliyim. Geliştirici Crystal Dynamics gerçekten de çok iyi iş çıkarmış gibi görünüyor. Gerek Lara, gerekse de çevre modellemeleri son derece başarılı.
 

[DHVIDEO=4870]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 1 Dk önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 1 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 2 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler