Tomb Raider'ın Yol Haritası Şimdiden Belli

26.06.2012 14:51 Erkut Köse


   Tomb Raider'ın merakla beklenen son oyunu ile ilgili bazı açıklamalarda bulunan marka direktörü Karl Stewart, 2. oyunun hali hazırda yapım hazılrıklarına başladıklarını belirtti.
 
   "Lara'nın hangi yöne doğru gideceğine dikkat etmemiz gerekiyor" diye konuşan Stewart sözlerine şöyle devam etti: "İleriye doğru baktığımızda bunun tek bir oyunla sona ermeyeceğini görebiliyoruz. İlk oyunun sonunda güçlü bir Lara karakteri olmasını ve gelecek maceralarda daha ilginç yollara gidebilmesini istiyorum. Amacımız bu."
 
   E3'ün en dikkat çeken isimlerinden olan Tomb Raider'ın geri dönüşüne henüz uzun bir zaman olmasına rağmen hayranları merakla bekliyor. Yeni seri ile birlikte survival türüne ağırlık veren oyunla birlikte eski Lara'yı görmemiz pek de mümkün olmayacak. Yeni Lara'ya alışmaya başlasak iyi olur.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 1 Saat önce CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 8 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 9 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler