Tomb Raider'ın İlk Videosu (Türkçe Altyazılı)

Lara'yı zor günler bekliyor.
04.06.2011 18:23 Ersin Kılıç


     İlk olarak 2009 yılı yaz aylarında ortaya çıkan Tomb Raider'ın resmi duyurusu ise geçtiğimiz yılın Aralık ayında gerçekleşmişti. Game Informer dergisinde duyurusu yapılan Tomb Raider, daha ilk görüntüleri ile serinin en farklı oyunu olacağının sinyallerini veriyordu. Zira Crystal Dynamics, bu oyun ile birlikte Tomb Raider serisinin yeniden başlayacağını belirtmişti.
 
     Bir sürü ekran görüntüsünden sonra oyunun ilk tanıtım videosu ise hafta içerisinde yayınlandı. Oyunun E3 sunumunda da yer alacak olan bu video için haftaya damga vuran videoların başında geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. CGI görüntülerden oluşmasına rağmen, içimizdeki Lara....ehem...Tomb Raider aşkını depreştiren bu video için son zamanlarda gördüğüm en başarılı video diyebilirim.
 
     Videoda yeni bir maceraya atılmak üzere yola çıkan genç Lara'yı görüyoruz. Fakat biz macerayı bulmadan fırtına ile birlikte macera Lara'yı buluyor. Gemi kazasından yara bere içerisinde kurtulan Lara, sırtında Yay, elinde kama ile dikkat çekiyor. Japonya yakınlarındaki bir adaya düşen Lara, bu adayı keşfedecek ve hayatta kalmak için elinden geleni ardına koymayacak. Kısacası klasik Tomb Raider dinamikleri dışında yepyeni oynanış öğeleri ile de karşılaşacağız.
 
      Sonbahar 2012 çıkış tarihi ile daha uzun bir süre bizi bekletecek olan oyunun bu ilk tanıtım videosunun Türkçe altyazılı versiyonunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hades 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 15 Dk önce GTA 5 Satışlarının 200 Milyona Ulaştığı Açıklandı 1 Saat önce Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 5 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 6 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler