Tony Hawk 5 Ortaya Çıktı

10.04.2015 12:55 Tunahan Safdır

 
     Geçtiğimiz CES Fuarı'nda Sony ile birlikte yer alan Tony Hawk'ın, 2015 içerisinde yeni nesil için yepyeni bir Tony Hawk oyunu geleceğine dair açıklamasını daha önce sizlerle paylaşmıştık.
 
     O günden bu yana meraklı bekleyişini sürdürenleri heyecanlandıracak ilk gelişme geçtiğimiz günlerde yaşandı. Yeni oyun adına ekip arasında düzenlenen etkinlikte görevli bir personelin paylaştığı fotoğraf oyun adına ilk ipucunu veriyor. Görsele ilk baktığımıza bir kaykay pisti üzerine yerleşmiş masalar görüyoruz. Ancak fotoğrafa biraz daha dikkatli bakarsanız hemen arka taraftaki ekranda Tony Hawk 5 logosunu görebilirsiniz. Oyunun bu isimle çıkıp çıkmayacağı henüz kesin değil ama en azından Activision bu kod adı ile çalıştıklarını doğruladı.
 
     Tony Hawk daha önce kendi resmi Twitter hesabında Activision ile birlikte yeni nesil konsollar için bir Tony Hawk oyunu üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı.
 
      Tony Hawk'ın bu açıklamasında Tony Hawk's Pro Skater serisi sevenleri hedef göstermesini ve THPS serisinin bugüne kadar 4 oyunu çıktığını düşünürsek yeni oyunun Pro Skater serisini devam ettireceği tahmininde bulunabiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tony Hawk Pro Skater 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Robomodo Dağıtıcısı: Activision Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 36 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler