Tony Hawk Pro Skater'ın Yenisi Geliştiriliyor Olabilir

26.11.2019 13:52 Özgür Eroğlu

 
 
Oyun dünyasının en iyi oyunlarından biri olarak seriye başlayan ancak son oyunuyla takipçilerini üzen kaykay oyunu Tony Hawk Pro Skater'ın yenisi geliştiriliyor olabilir. Daha önce de sızıntı bilgiler veren Twitter kullanıcısı Sabi tarafından açıklandı.
 
Birkaç hafta önce de dedikoduları çıkan bu oyunun, dedikoduları gittikçe büyüyor ve galiba gerçekten geliştirme aşamasında oyun. Ancak Sabi'nin attığı tweete göre, yeni bir oyun mu yapılıyor yoksa, eski oyunların remake'i mi bilinmiyor.
 
Ayrıca Ekim ayında profesyonel kaykaycı Lizzie Armanto, yeni bir oyunun geleceğini hatta kendisinin de içinde bulunduğunu söylemişti. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler