Tony Hawk's Pro Skater 5 için Ücretsiz Bir DLC Yolda

05.10.2015 01:30 Ömür Gencer


       İçerdiği hatalar nedeniyle, en azından şimdilik, eğlenceli olmaktan çok uzakta olan Tony Hawk's Pro Skater 5 için Activision bir açıklama yaptı. Dağıtımcı ekip, oyunda bulunan sorunlar üzerinde çalıştığını ve üstelik oyun için ücretsiz bir DLC'nin yolda olduğunu dile getirdi.
 
       Ana haliyle sekiz bölüm ve on kaykaycı bulunduran yapıma gelecek bu ücretsiz DLC'nin neler içereceği henüz kesinleşmiş değil. Firma daha önce, oyuna gelecek güncellemelerle birlikte 2 yeni bölüm ve 5 kaykaycının oyuna ekleneceğini dile getirmişti.
 
       PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapan oyunun Xbox 360 ve PlayStation 3 sürümlerinin 10 Kasım'da geleceğini hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tony Hawk Pro Skater 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Robomodo Dağıtıcısı: Activision Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler