Tony Hawk's Pro Skater 5'in PS3 ve Xbox 360 Sürümleri Ertelendi

22.10.2015 14:39 Ömür Gencer


      Activision, Tony Hawk's Pro Skater 5'ın eski nesil konsol sürümü için yeni bir duyuru yaptı. Firma oyunu PlayStation 3 ve Xbox 360'a beklenildiğinden daha geç çıkacağını dile getirdi.
 
      Activision yayınladığı açıklamasında geliştirici ekibin oyunun PS4 ve Xbox One sürümlerine odaklandığını bu yüzden oyunun PS3 ve Xbox 360 çıkış tarihinin ertelendiğini söylüyor. Şimdilik oyunun bu iki konsola ne zaman geleceği açıklanmasa da bu tarihin 2016 yılında olacağını düşünüyoruz. Erteleme haberinden önce oyunun eski nesle 13 Kasım'da geleceği açıklanmıştı. 
 
       Activision, pek çok alanda hatalar içeren oyunu düzeltmeye çalışıyor. Geliştirici firma oyun için yeni bir güncelleme yayınladığında sizlere aktaracağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tony Hawk Pro Skater 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Robomodo Dağıtıcısı: Activision Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 6 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 7 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 9 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler