Total War Saga: TROY Çıktı

13.08.2020 16:17 Gazali Çetinkaya

 
Total War Saga spin-off serisinin yeni oyunu Total War Saga: TROY bugün Türkçe dil desteğiyle birlikte PC için çıkışını gerçekleştirdi.

Oyun 14 Ağustos Türkiye saati ile 16:00'a kadar Epic Games Store'da ücretsiz. Bu süre içinde kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.
 
Oyun hakkında:
 

YUNAN MİTOLOJİSİNİ YAŞA
Homeros'un romantizm ve savaş konulu İlyada destanından ilham alan A Total War Saga: TROY, Truva Savaşı'nın tarihi dönüm noktalarına odaklanarak daha önce hiç olmadığı gibi canlandırıyor.
 
TRUVA SAVAŞI'NI DENEYİMLE
TROY, bu efsanevi çekişmeyi hem Yunan hem de Truvalı bakış açılarından keşfederek mitin ve efsanenin aşamalarını inceliyor ve olaylara yol açmış olabilecek gerçekleri açığa çıkarıyor.
 
KAHRAMANINI SEÇ
Ünlü savaşçı Akhilleus, soylu muhafız Hektor, şımarık prens Paris ve intikamcı kral Menelaus dâhil sekiz ikonik kahramandan biri olarak Truva krallığını kurtarmak veya fethetmek için savaş.
 
TUNÇ DEVRİ İMPARATORLUĞU KUR
A Total War'un büyük, sıra tabanlı imparatorluk yönetimi ve olağanüstü gerçek zamanlı savaşlarıyla, eylemlerin savaşın gidişatını değiştirebilir. Tunç Devri'ndeki Akdeniz'i çarpıcı bir şekilde yansıtan bu geniş bölgeyi fethederken strateji, devlet yönetimi, diplomasi ve topyekûn savaş ile imparatorluğunu kur.
 
EFSANEVİ BİRLİKLERİN YANINDA SAVAŞ
Yunan mitolojisindeki Minotor, Kikloplar, Devler ve Kentaurlar gibi yaratıklardan esinlenen efsanevi birlikleri savaşın en önemli anında yardıma çağırabilirsin.

 
Total War Saga: TROY çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War Saga: TROY Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler