Total War: Shogun 2'ye Devasa Yama

Shogun 2 bu güncelleme ile birlikte daha da güzel görünecek.
09.05.2011 15:46 Gökhan Yılmaz

 
     Creative Assembly geçtiğimiz haftalarda verdiği sözün arkasında durarak Total War: Shogun 2 için beklenen güncellemeyi bugün yayınlayacağını açıkladı. Bu muazzam güncelleme ile birlikte DirectX 11 desteği de ekleniyor.
 
     Ekibin çok sıkı çalışmasıyla ortaya çıkarılan bu yama kesinlikle övgüyü hak ediyor. Şu an son düzenlemeleri yapan ve yamanın sorunsuz olup olmadığını kontrol eden yapımcılar, saat vermeseler de gün içerisinde yayınlanacağını söylüyorlar.
 
     Güncellemenin öne çıkan detayları DirecX 11 desteği, Anti-aliasing desteği, yapay zeka düzenlemeleri, dengelenmiş multiplayer ve ücretsiz dört harita oluyor. Evet güncelleme ile birlikte Aki, Flood plains, Hida mountain ve Sanriku Ria olmak üzere dört yeni harita ekleniyor. Güncellemenin tüm listesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Shogun 2 Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 15 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler