Trackmania 2'den 200 Oyunculu Yarışlar! (Video)

Bu görüntüyü biri bana açıklayabilir mi?
27.08.2011 02:15 Levent Polater

 
    Trackmania 2 bekleyenler! Bu video sizi baştan çıkaracak.
 
     Multiplayer tabanlı yarış oyunlarında hız tutkunlarının çoğu zaman favorisi konumundaki Trackmania, eğer yeni PAX videosuyla gösterdiklerini bizlere yansıtacaksa çekeceğimiz var demektir, sabahlar olmayacak gibi görünüyor.
 
    Yeni videoda 200 oyunculuk yarışların olabileceği gösterilirken, araç boyama özgürlüğü, pist yaratma araçları ve inanılmaz bir fizik motoru gözümüze sokuluyor. Ters-yüz pistlerde onlarca aracın yarıştığını görünce ağzımın açık kaldığını ve oyuna bir kez daha hayran kaldığımı söylemeliyim. Bu kadar oyuncuyu tek bir alana sokan Trackmania 2'nin grafiklerinin de oldukça iyi olduğunu belirtmem gerekiyor.
 
    Fiyat olarak 19.99 Sterlin değer biçilen ve şu anda betası devam eden oyunun bu harika videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trackmania 2: Canyon Platformlar: PC Geliştirici: Nadeo Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler