Transformers Universe MOTA Olacak

06.02.2014 09:32 Samet Basri Taşlı


     Uzun süredir ertelenen Transformers Universe için yeni haberler çıkmaya başladı. Resmi websitesi üzerinden yayınlanan yeni güncellemeler sayesinde, oyunun hala yapım aşamasında olduğunu, fakat türünün biraz değiştiğini görüyoruz.
 
     Jagex firmasının CEO'su olan Mark Gerhard tarafından yazılan yazıya göre, oyun bundan böyle "Massive Online Tactical Action" türünde ya da, Mark'ın tercih ettiği ismiyle, MOTA olacak. Hızlı, dövüş tabanlı, taktik savaşa imkan veren ve hem ciddi oyuncuları hem de standart oyuncuları çekebilecek modlara sahip bir oyun olması planlanıyor. Hem normal oyuncular hem de Transformers severler bu oyundan keyif alabilecek.
 
     Oyuncular yeni bir takımın kumandanı olarak oyuna başlayacaklar. Başka komutanlarla birlikte düşman tarafa karşı mücadele verebilecekler. Ellerinde "eşsiz bir Transformers savaşçıları koleksiyonu" olacak. Ayrıca "Efsanevi Transformers karakterlerinin de oyunda görüneceği" gelen bilgiler arasında. Takımdaki karakterlerin hepsi kendi taraflarına özel silahlanmış ve oyun şekilleri de taraflarına göre şekilleniyor olacak.
 
     Şu an için oyun hakkında yayınlanmış bir görüntü veya video yok. Fakat yakında oyun içi görüntülerin yayınlanacağı yine Mark Gerhard tarafından duyuruldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Transformers Universe Platformlar: PC Geliştirici: Jagex Dağıtıcısı: Jagex Tür: MMO Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler