Treasure Hunter Simulator, Xbox One ve Xbox Series X|S'de Yayınlandı

03.07.2021 11:37 Umut Tandoğan

 
 
2018'in sonlarına doğru PC için çıkan Treasure Hunter Simulator, Xbox One ve Xbox Series X|S'de yayınlandı.
 
Hazine Avcısı Simülatörü oyunu şu anda ve 20 indirim ile satışta. Oyunu satın almak isteyenler web sitesini ziyaret edebilir.
 
Oyun Hakkında:
 
Treasure Hunter Simulator'de metal dedektörlerinizi kullanarak dünya çapında tarihi öneme sahip yerleri keşfedebilir ve ilginç eserler bulup tarihteki yerlerini öğrenerek geçmişi ortaya çıkarabilirsiniz.
 
Dünyanın dört bir yanında bulunan yerlerin yanında evinizin yanındaki ormanda da ilginç ve değerli şeyler bulup prestij ve para kazanarak daha iyi ekipmanlar satın alabilir, egzotik ve uzak yerlere seyahat masrafını çıkarabilirsiniz.
 
Treasure Hunter Simulator zorlu bir metal dedektörü simülatöründen ziyade arcade ile simülasyon karışımı bir oyundur. Kolaylaştırılmış dedektör mekanikleri sayesinde oyun sadece türün sevenlerine değil, diğer oyunculara da hitap etmektedir. Basit ve sezgisel oynanış bileşenlerinin göz kamaştırıcı manzaralar ile birleşmesi, gerçekten keyif verici bir deneyim sunmaktadır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Treasure Hunter Simulator Platformlar: PC Geliştirici: DRAGO entertainment Dağıtıcısı: Movie Games S.A. Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler