Tremor, Mortal Kombat X'a Yeri Yerinden Oynatmaya Geliyor

19.07.2015 22:42 Ömür Gencer


       Bu hafta sonu düzenlenen EVO 2015 etkinliğinde Mortal Kombat X'a ait yeni bir duyuru geldi. Geliştirici ekip NetherRealm Studios, Mortal Kombat X'a gelecek yeni dövüşçü Tremor'a ait ilk videoyu paylaştı.
 
       Mortal Kombat X'un yeni dövüşçüsü Tremor, depremler oluşturabiliyor, rakiplerine dev kayalar fırlatabiliyor ve kayaları kullanarak rakiplerini vahşice öldürebiliyor. Tremor, oyunun Kombat Pack'ine sahip olan oyuncular için 21 Temmuz'da yayınlanacak. Kombat Pack'e sahip olmayan oyuncular ise bu yeni karaktere 28 Temmuz'da erişebilecek.
 
        Tremor'un yanında aynı tarihlerde Klassic Skins Pack 2 adlı yeni kostüm paketi de oyunculara sunulacak. Bu yeni kostüm paketine ait görseli ve Tremor'a ait ilk videoyu aşağıdan görebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat X Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 2 Dk önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 2 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler