Treyarch: "Black Ops Beklentilerin Üstünde Olacak"

27.05.2010 22:10 Samet Konuksal


 
     Treyarch'ın patronu Josh Olin,  MCV sitesine verdiği röportajda Call of Duty: Black Ops'un beklentilerin üzerinde olacağını söyledi. Kendisi adına konuştuğunu özellikle vurgulayan Josh Olin, serinin son çıkan oyunu Modern Warfare 2'yi  "olağanüstü bir oyun" diyerek övdü.
 
     Josh Olin, "Her oyundan sonra bir çıta yükseltiyoruz. Yani her oyunda daha iyiyi hedefliyoruz. Ben, Call of Duty: Black Ops'un beklentilerin üstünde olacağını düşünüyorum. Black Ops, çok büyük bir oyun olacak." derken, "Zaten Black Ops'un çıktığında bunu kanıtlayacağını düşünüyorum" diye ekledi.
 
     Ayrıca Josh Olin, "Biz her zaman en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Dolayısıyla Black Ops, bizim en mükemmel oyunumuz olacak." dedi. Bunun yanı sıra Treyarch'ın patronu, Medal of Honor'un yeni oyunu ve Ghost Recon: Future Soldier ile aralarında büyük bir yarışın yaşanacağını da itiraf etti.
 
     Fakat Olin, Call of Duty'nin ismini en iyi şekilde temsil edeceklerini düşündüğünü ve bu yılın Treyarch için büyük bir yıl olacağını da ekledi.
 
     Serinin yeni oyunu Call of Duty : Black Ops, 9 Kasım'da PC, PS3, Wii ve Xbox için raflardaki yerini alacak.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler