Tribes of Midgard Oynanış Fragmanı

29.10.2020 00:34 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Gearbox Publishing ve geliştirici Norsfell, 2021'de PlayStation 5 ile PC için çıkacak co-op aksiyon oyunu Tribes of Midgard oynanış fragmanı yayınladı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Tribes of Midgard, oyuncuların Ragnarök sırasında Devlerin yaklaşan istilasına karşı verdikleri mücadeleyi konu alan yeni bir oyun.
 
Karanlık yaratıklarla, gizli tanrılarla ve ortaya çıkarılacak bolca malzemeyle dolu dünyalarda geçen, Tanrıları diğer Diyarlardan koruyan son kale Yggdrasil Tohumu'nu barındıran bir köyde yaşayan bir Vikingi kontrol ediyorsunuz.
 
Yeni silahlar üretmek için vahşi doğayı keşfedin ve Helheim'ın acımasız gölgelerinden çıkan güçlere karşı köyünüzün kutsal merkezini savunmaya hazırlanın.

Bu arada devler, Midgard'ı yok etmek ve dünyanın sonunu getirecek kehaneti gerçekleştirmek için köye yaklaşırlar.

 
Oynanış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tribes of Midgard Platformlar: PC Geliştirici: Norsfell Dağıtıcısı: Gearbox Publishing Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 30 Dk önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler