Tribes Serisinin Yeni Oyunundan İlk Görüntüler Ortaya Çıktı

24.11.2023 15:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Prophecy Games şu anda yeni bir Tribes oyunu üzerinde çalışıyor ve yeni oyundan şu anda ilk ekran görüntüleri paylaşılmış durumda. Bunlar ilk sürüme ait ekran görüntüleri olduğundan pek tatmin etmeyebilir. Ancak en azından size oyunun sanat tarzı hakkında bir fikir verebilir.
 
Tribes serisinin yeni oyunu geliyor
 
 
 
Merak edenler için Prophecy Games, Tribes'ın fikri mülkiyet haklarının sahibi olarak çıkıyor. Dolayısıyla tahmin edebileceğiniz üzere bu yeni ve resmi Tribes oyunu olacak. Diğer taraftan ekip tarafından bildirilene göre 29 ve 30 Kasım'da bir oyun içi test başlatılacak. Bilidiği kadarıyla bu büyük olasılıkla halka açık bir oyun testi olacak yani herkes katılabilecek. 
 
Öte yandan ne yazık ki yeni Tribes oyunu hakkında pek bir şey bilinmiyor. Tam fiyattan mı çıkış yapacağı yoksa oynaması ücretsiz bir oyun mu olacağı belli değil. Kullanacağı oyun motorunu da aynı şekilde bilmiyoruz. Ancak tahmin edilene Unreal Engine oyun motoruyla geliştiriliyor. Sonuç olarak Tribes: Ascend de Unreal Engine (UE3) tarafından destekleniyordu.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tribes of Midgard Platformlar: PC Geliştirici: Norsfell Dağıtıcısı: Gearbox Publishing Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler