Trine 2:Goblin Menace, Steam Çıkış Tarihi Netleşti

31.08.2012 10:53 Talha Aynacı

 
   Yapımcı Frozenbyte, Trine hayranlarınca sabırsızlıkla beklenen Goblin Menace eklenti paketi için çıkış tarihi verdi. 6 eylül tarihinde Steam üzerinden satışa sunulacak içerikte 6 yeni bölüm ve ana oyunda da kullanabileceğiniz yeni yeteneklere sahip olabileceksiniz. Paketin satış fiyatı çıkışında indirimli olarak 8$/7€ fiyat etiketiyle sunulacak.

   Şayet Trine 2'nin koleksiyoncu paketine sahipseniz, Frozenbyte, Goblin Menace içeriğini sizin için Steam üzerinden yayınladı bile! Yeni bir yamayla birlikte dijital markete sunulan içeriği indirip, test edebilir ve yapımcı ekibe geri dönüşte bulunabilirsiniz.
 
   Goblin Menace, Linux ve Mac için PC çıkışından bir süre sonra gelecek. Wii U sürümünde ise Trine 2: Director's Cut adı altında sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler