Trine 2, PC ve Mac'te Cross-platform Olacak

Trine 2'nin eğlenceli bir oyun olacağı konusunda pek şüphemiz yok
24.11.2011 08:32 Alkan Adakaner

     İlk oyununun görselleri, müzikleri ve oynanış yapısı ile büyük beğeni toplayan Trine'ın devam oyunu Aralık ayında piyasaya çıkacak. Türkçe altyazı desteği ile yayınlanacak olması nedeniyle bizim için önemi daha da artan oyunun co-op desteği ile ilgili bir bilgi ortaya çıktı.
 
    Geliştirici Frozenbyte, Trine 2'nin Mac ve PC platformları arasında cross-platform bir oyun olacağını açıkladı. Yani PC ve Mac oyuncuları co-op modu birlikte oynama şansına sahip olacaklar.
 
      Oyunun ön-alımını yapanlar şu sıralar yapılan betaya ulaşma şansına sahipler. Mac client'in yayınlanması co-op özelliğini kesinleştiren olay oldu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 8 Dk önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 12 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler