Trine 2 için Büyük Bir DLC Gelecek

Trine 2 yine ilgi çekici bir tasarıma sahip
07.12.2011 19:49 Alkan Adakaner

 
      Özellikle müzikleri ile çok büyük bir beğeni toplayan Trine'ın 2. oyunu sonunda PC için piyasaya çıktı. Playstation 3 için 20 Aralık ve Xbox 360 için ise 21 Aralık'ta piyasaya çıkacak oyunun indirilebilir içeriği de hazırlanıyor.
 
     Geliştirici Frozenbyte'tan Mikael Haveri'nin açıklamasına göre yaklaşık 4 saat sürecek bir indirilebilir içeriğin hazırlıklarına başlandı. Bunun yanı sıra Last Wizard Standing adlı bir mod da PC kullanıcıları için hazırlanıyor. Bu modun ne zaman çıkacağı veya içeriği ile ilgili ise malesef herhangi bir bilgi yok.
 
      Bu arada 2009 yılında piyasaya çıkan ilk Trine oyununun 1.1 milyon adet sattığı açıklandı. Bu rakam Frozenbyte için çok büyük bir başarı olarak görülebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 6 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 6 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 7 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 8 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler