Trine 3'ün Oynanış Videosuyla Gözleriniz Bayram Edecek

10.04.2015 01:31 Samet Konuksal


    Trine serisi her zaman grafikleriyle beraber ayrı bir konumda kendini göstermiştir. Son yıllarda Ori and the Blind Forest misali farklı örneklerini daha fazla gördüğümüz sanatsal grafik tarzı aslında Frozenbyte'ın ellerinde Trine serisiyle beraber 2009 senesinden beri oyunculara sunulmakta. Bu sene çıkması beklenen üçüncü Trine oyunu da, aynı şekilde önceki oyunların grafiksel kalitesini takip ediyor.
 
    Trine 3 için yayınlanan ilk oynanış videosu, Frozenbyte'ın başarılı işini bizlere sunuyor. 9 dakikalık bu video oyunculara adeta bir göz ziyafeti sunuyor. Grafiklerdeki renk uyumu, arkaplan çalışmaları, ışıklandırmalar ve dahası karşımıza bir oyun sahnesinden fazlasını çıkarıyor. 
 
    Tabi işe sadece grafiksel açıdan bakmamak gerek. Trine 3'ün bu videosunda seriye ilk kez eklenen üç boyutlu oynanış dinamiklerini görüyoruz. Ayrıca karakterlerimize eklenen yeni oynanış elementleri de videoda kendini gösteriyor. Heyecan verici bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine 3: The Artifacts of Power Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler