Trine 4: The Nightmare Prince İnceleme Puanları

08.10.2019 08:25 Gazali Çetinkaya

 
Trine serisinin yeni oyunu The Nightmare Prince bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirecek ve oyunun ilk incelemeleri yayınlanmaya başlandı.

Metacritic ortalaması şu anda 80. Puanlar şu şekilde:
 
Video Chums 91
PlayStation Universe 90
Cultured Vultures 90
IGN 85
Hobby Consolas 85
Wccftech 85
Gamer.no 80
Multiplayer.it 80
Areajugones 80
IGN Spain 80
Meristation 80
The Digital Fix 80
Hardcore Gamer 80
Eurogamer Italy 80
Gameblog.fr 80
DualShockers 80
PC Gamer 73 
TheSixthAxis 70
Everyeye.it 70
Destructoid 70
Screen Rant 70 
 
Oyunun tanıtım yazısı ve dokuz dakikalık oynanış videosu:
 

Çok satan Trine serisi, Trine 4: The Nightmare Prince ile birlikte 2.5D sihriyle geri dönüyor! Çok satan macera serisinin üç kahramanı, genç Prens Selius'u kurtarmak için maceraya atılıyor. Sihirbaz Amadeus, Şövalye Pontius ve Hırsız Zoya fantastik ve masalsı manzaralarla ve tehlikelerle dolu bu heyecan verici macerada bir kez daha güçlerini birleştiriyor.
 
Prens Selius, son derece karanlık rüyalarla boğuşuyor; büyü yetenekleri sayesinde korkunç kabuslar gerçeğe dönüşebiliyor ve uyandığı dünyaya zarar veriyor. Amadeus, Pontius ve Zoya, dünya, Kabus Prensi'nin gölgeleri arasında kaybolup gitmeden önce, dertli prensi bulup bu hüzünlü durumu çözüme kavuşturmak zorunda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine 4: The Nightmare Prince Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Modus Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler