Trine 4: The Nightmare Prince'in Ücretsiz DLC'si Toby's Dream Yayınlandı

10.12.2019 23:29 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Modus Games'in ve geliştiriciliğini Frozenbyte 'ın yaptığı; platform bulmaca serisi Trine'ın yeni oyunu, Trine 4: The Nightmare Prince'ın ücretsiz DLC'si Toby's Dream bugün yayınlandı ve yeni bir fragman paylaşıldı.
 
DLC'nin tanıtım yazısını ve bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.
 
Tanıtım Yazısı:
 
Trine 4: The Nightmare Prince için özel bonus seviye Toby'nin Rüyası seviyesini deneyimle. Daha önce Nine Parchments’de de görüldüğü gibi Toby bir köpek ve Üç Kahraman ile Heatherwood Hall’da kendi macerası var! Toby’nin pati izlerini takip et ve kale ile bahçelerdeki tüm gizli ikramları bulması için ona yardım et.

Toby’nin Rüyası seviyesine erişmek için Trine 4: The Nightmare Prince’ten Prensin Rüyası seviyesini tamamla ve seviye seçme haritasından Toby’nin Rüyası seviyesini bul. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine 4: The Nightmare Prince Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Modus Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler