Tropico 3'ün Japonya Kapağındaki Büyük Değişim

21.04.2010 17:39 Alkan Adakaner


     Son dönemlerde kapak tasarımlarına takmam da mı kaynaklanıyor bilmiyorum, ama Tropico 3'ün Japonya sürümünün kapağındaki değişim fazlasıyla ilgimi çekti.
 
     Kotaku'da yer alan karşılaştırmada oyunun Avrupa ve Japonya sürümleri karşılaştırıldığında diktatörümüzün olmadığını görüyoruz. Avrupa sürümünde oyunun ele aldığı konu çarpıcı bir şekilde vurgulanmışken, Japonya sürümünde daha sade bir tasarım kullanılmış.
 
     Belki de metroseksüel Japon gençliğinin sakallı amcamızı pek de sevimli bulmayacağından çekinmiş olabilirler. Gerçi zaten sevimli bulmaları da gerekmiyor, ama satışları etkileyebileceği de göz önüne alınmış olabilir. Resimleri üzerlerine tıklayarak büyütebilirsiniz.
 
    
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tropico 3 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Haemimont Dağıtıcısı: Kalypso Tür: RTS Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 3 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 21 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler