Tüm GTA Dünyaları Tek Bir Haritada Birleşti

05.08.2015 18:18 Ersin Kılıç


     Rockstar games her GTA oyununda bizi farklı dünyalara götürmeyi başarıyor. tabi bazen aynı şehirlerin yenilenmiş halleriyle de karşılaşabiliyoruz. Tıpkı San Andreas ve GTA V oyunlarında olduğu gibi.
 
     Tabi bu şehirlerin hepsinin tıpkı Amerika kıtasında olduğu gibi tek bir dünya üzerinde olduğunu biliyoruz. yani oyunlarda farklı şehirlere gidemesekte GTA dünyasındaki bütünlük bu şekilde sağlanmış durumda. Hatta bu konuyla ilgili 2012 yılında bir açıklama yapan Rockstar başkanı "Tabi ki bir noktadan sonra tüm şehirlerin bulunduğu büyük bir dünyaya sahip olmak isteriz ve oyuncularda bu şehirler arasında uçarak favori mekanlarını ziyaret edebilirler" açıklamasına yer vermişti. Yani GTA oyunlarında gerçekçiliğin arttığı kadar ilerleyen yıllarda bu tarz bir oyun görme ihtimalimiz de bulunuyor. En azından bunun tüm GTA yapımcı ve oyuncularının hayali olduğunu söyleyebiliriz.
 
     İşte bu noktadan yola çıkan bazı GTA hayranları serinin önemli şehirlerini tek bir kıta üzerinde toplamış ve Amerika yansıması olan GTA dünyasının nasıl bir görünüme sahip olacağını resmetmişler. İki haritada da oldukça başarılı bir işe imza atılmış. Siz ne diyorsunuz?
 
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler