Tüm GT 5 Araçlarında Kokpit Görüşü Bulunacak

23.06.2010 17:46 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic


     Ps3'ün merakla beklenen yarış oyunu Gran Turismo 5'te yer alacak olan tüm arabalardakokpit görüşünün bulunacağı açıklandı.

     Bilindiği gibi oyunda yer alan (200 adet) Premium arabalarda  kokpit görüşünün yer alacağı kesinleşmiş fakat bazı çeviri hatalarından dolayı (800 adet) Standart arabalarda kokpit görüşü bulunup bulunmayacağı anlaşılamamıştı.

     Yapımcı Polypony Digital , konuyla ilgili olarak kendileriyle irtibat kuran ve resmi bir beyan bekleyen iGame Report editörü Curtis Green'e şu şekilde bir yanıt vermişler; "Premium arabalardaki kadar detaylı olmasa da Standart arabalarda da kokpit görüşü bulunuyor."

   Ayrıca Gran Turismo 4'ten alınan 800 adet Standart arabanın  kopyala yapıştır metoduyla hazırlanmadığı ifade edilirken , bu araçların sadece sıfırdan oluşturulmadığı (var olan arabaların kullanıldığı),  yeniden modellendikleri , diğer araçlarlardaki gibi kaplama ve fiziklere sahip olacaklarının altı çizildi.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 5 Dk önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 1 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler