Türk Oyunu Incredible Toys Mobil Platformlara Çıkışını Yaptı

04.08.2015 17:07 Tunahan Safdır


     Türk oyun geliştiricisi Udo Games tarafından geliştirilen Incredible Toys yaklaşık 2 yıllık bir gelişim sürecinin ardından iOS ve Android platformları için çıkışını gerçekleştirdi.

     Incredible Toys bir oyuncak dünyası üzerinde geçiyor. Bu dünyayı bilinmeyen bir kaynaktan
gelen kötü oyuncaklar işgal ediyor ve sizin göreviniz bunları temizleyip barışı getirmek. Anlık şerit değiştirme sistemiyle hızlı ve akıcı bir oynanış sağlıyor. Ayrıca farklı mekanikleri olan düşmanları yok edebilmeniz için küçük taktikler geliştirmeniz de gerekiyor.
 
     Oyunda toplamda 5 karakter(savaşçı,nişancı,büyücü,şifacı ve ninja) bulunuyor. Ancak burada 2 karakteri aynı anda yönetmeniz gerekiyor. Her seviye için 2 karakterle bir takım oluşturup başlıyorsunuz. Bu karakterler level’in sonuna doğru koşuyor ve siz de dalgalar halinde düşmanlarla karşılaşıyorsunuz. Amaç arkaya fazla düşman geçirmemek çünkü her geçirdiğinizde bir hakkınız gidiyor. Tabi 2 karakteriniz de ölürse yine oyun bitiyor. Ana amaç bu olsa da her levelda yan görevler de bulunuyor. Bunlarla coin ve pil kazanabiliyorsunuz.
 
     Oyunun tanıtım videosuna buradan, iOS sürümüne buradan, android sürümüne ise buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Incredible Toys Platformlar: Mobil Geliştirici: Udo Games Dağıtıcısı: Udo Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 26 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler