Türk Yapımı Bir Korku Oyunu: Roots of Insanity

25.06.2016 13:08 Gazali Çetinkaya

 
   Türk oyun sektörü her geçen gün büyümeye devam ediyor. Kurulan kurslar olsun, üniversitedeki yüksek lisans bölümü olsun oyun geliştirmek isteyen insanların önünü açmada yavaşta olsa bir çaba gösteriliyor. Daha çok mobil kısımda gördüğümüz Türk yapımlara bazen hardcore oyuncuları memnun edecek oyunlar da ekleniyor. İşte bu kitleyi memnun edebilecek yeni bir aday, Roots of Insanity.
 
   "Roots of Insanity, Unreal Engine ile yapılmış fps/tps türünde bir hayatta kalma / korku oyunudur. August Valentine Hastanesi doktoru Riley McClein'ın bir yandan krizlerinin sebebi olan epilepsi hastalığıyla uğraşmasını bir yandan sebebini bilmediği bir kargaşanın içinde hayatta kalmaya çalışmasını konu alan Roots of Insanity oyununun demosunun bu yaz yayımlanması öngörülmektedir.
 
    Roots of Insanity'de August Valentine Hastanesi doktoru Riley McClein'ın sıradan bir gününe onun gözlerinden tanık olmaktayız. Epilepsi hastası olan doktor Riley bu hastalığı sebebiyle olan krizleri engellemek için ilacını düzenli olarak kullanmalıdır. Oyuna dahil olduğumuz sahnede doktor Riley odasında masasının başında oturmaktadır. Bir anda odasının dışından gelen bir kadın çığlığı ile irkilen Riley sakinleşmek için içmesi gereken ilacını bulamayınca kısa süreli bir kriz geçirir. Sonrasında kendine yeni ilaç almak ve duyduğu çığlığın sebebini anlamak için odasından çıktığında kendini belirsiz bir kargaşa içinde bulur. Bu kargaşa içerisinde Riley'in hem hastanedeki insanlara yardımcı olması hemde ilacını en kısa sürede bulması gerekmektedir. Tabi ona engel olmaya çalışanlardan kurtulabilirse..."
 
   Halihazırda geliştirilme aşamasında olan oyun için bir çıkış tarihi bulunmuyor. Oyunun ilk tanıtım videosuna hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Roots of Insanity Platformlar: PC Geliştirici: Crania Games Dağıtıcısı: Crania Games Tür: Korku Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler