Türk Yapımı Boğaz Harbi'ne Beta ve Tanıtım Videosu

03.10.2010 20:13 Gökhan Yılmaz

 
     Kodgraf Oyun Stüdyosu, iki yıldır üzerinde çalıştıkları Boğaz Harbi: Çanakkale Savaşı Destanı için bir süredir beta hazırlıkları yapıyor. Yayınlanacak bu ikinci beta, oyunun kara savaşlarının nasıl olacağını tanıtırken, aynı zamanda da oyuncuların geri dönüşlerine göre daha iyi bir duruma gelmesine yardımcı olacak.
 
     Buradan da belirtmek isterim ki oyun hala geliştirme aşamasındadır. Microsoft İnovasyon Merkezi ve e-tohum tarafından desteklenen yapım, oyun motoru olarak Torque 3D'yi kullanıyor. Daha önce yayınlanan ekran görüntülerine kıyasla daha iyi duruma geldiği görülüyor. Geliştirme süreci devam ettikçe çok daha iyi görüntülerin haricinde daha büyük destekler alarak Türk oyun sektörünün gelişmesinde yapıcı bir rol oynamasını umuyoruz.
 
     Hazırlanan yeni beta hakkında henüz bir tarih verilmiyor fakat yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdaki resime tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Boğaz Harbi: Çanakkale Savaşı Destanı Platformlar: PC Geliştirici: Kodgraf Oyun Stüdyosu Dağıtıcısı: Kodgraf Oyun Stüdyosu Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 69 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler