Türk Yapımı Korsan Temalı Bir Hayatta Kalma Oyunu: Beyond the Sea

30.11.2016 14:54 Gazali Çetinkaya

 
    Özellikle son zamanlarda fazlasıyla duymaya alıştığımız Türk/Yerli yapımı oyunlar giderek artmaya başladı ve bunların arasına dikkate değer bir oyun daha ekleniyor.
 
   Studio Biotech adı altında 4 kişilik bir ekiple ve Oyun Portal kanalının sahibi Yavuz Selim Dalmaz'ın desteğiyle geliştirme aşamasında olan Beyond the Sea, korsan temasına sahip bir hayatta kalma oyunu olarak ilerleyen zamalarda karşımıza çıkacak.
 
   Diğer hayatta kalma oyunlarında olduğu gibi Beyond the Sea adlı bu yapımda da hayatta kalma mekanikleri ve build sistemi mevcut. Oyun hem tek kişilik bir moda sahip olacak hem de co-op olarak oynanabilecek.
 
   Henüz prototip aşamasında bulunan oyunun PC'ye çıkması bekleniyor ancak şu an bir çıkış tarihi verilmiş değil. Beyond the Sea, 1 Aralık tarihinde başlayıp 4 Aralık tarihine kadar devam edecek Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX'de sergilenecek. Oyunun ekran görüntülerine aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond the Sea Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler