Türkçe Dil Destekli Persona 3 Reload için Yeni Fragman Yayınlandı

12.10.2023 17:29 Mehmet Tandoğan

 
 
ATLUS, Brasil Game Show 2023 etkinliği kapsamında Persona 3 Reload için Iwatodai Dormitory adlı yeni fragman yayınladı. Bu fragman Iwatodai yurdundaki hayata bir bakış atıyor ve buralarda neler olup bittiğini gösteriyor.
 
Yeni fragman yurttan kesitler sunuyor 
 
 
 
Yeni yayınlanan fragmanla beraber burada yeni detaylar ortaya çıkıyor. Iwatodai yurduna (tekrar) geldiğimiz oyunda ilgi çekici bir kitapla rahatlayabileceğiniz ve arkadaşlarınızla bahçe yetiştirebileceğiniz kısımlar bulunuyor. Aynı zamanda dünyayı kurtarmakla meşgul olmadığınız zamanlarda burada eğlenebileceğiniz pek çok aktivite yer alıyor.
 
Persona 3 Reload, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için 2 Şubat 2024'te tüm dünyada satışa sunulacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak.
 
Yeni fragman 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 3 Portable Platformlar: PSP PS3 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Ghostlight Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler