Türkçe GTA V İstiyoruz!

19.01.2012 12:45 Ersin Kılıç

 
     GTA Turk sitesi bizim de içerisinde bulunduğumuz, birçok dergi ve sitenin de desteğini alarak GTA V için büyük bir kampanya başlattı. Yapılan bu kampanya sonucu toplanan imzalar direk olarak oyunun yapımcısı olan Rockstar Games'e gönderilecek. Amaç ise belli: Türkçe GTA V istiyoruz! Kampanya sitesinde yer alan açıklamaya ve imza bağlantısına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
     "Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Kasım ayında “Grand Theft Auto V” Rockstar Games tarafından resmen duyuruldu. Duyurusunu büyük bir heyecanla beklediğimiz oyun traileri ile bizleri büyüledi. Grand Theft Auto serisi bizler için her zaman çok özeldi. Vice City’nin tatlı havası, San Andreas’ın uzun otobanları, kasaba yaşamı, GTA IV’ün zenginlikler gölgesindeki şehir yaşamı... Tümü bizleri büyülemişti ve yeni durağımız GTA V ile birlikte Los Santos olacak.

     Biz Türk oyuncularının tüm GTA serilerindeki tek sıkıntısı oyunu ana dilimizde oynayamamış olmamız. Bu yüzden birçok oyuncu hikayeye dair pek birşey anlamıyor, GTA’nın o müthiş hikayesindeki küçük ayrıntılarıda çoğumuz kaçırıyoruz. GTA III’ten bu yana birçok Türk GTA fanı GTA oyunlarını Türkçe’ye çeviriyor ve yamalar ile oyunlarımızı Türkçe hale getirebiliyoruz. Ancak GTA IV’ün derin hikaye yapısı, ek görevleri ve birçok zengin içeriği ile birlikte serinin yeni oyunlarını Türkçe’ye çevirmemiz çok zor hale geldi. GTATurk.com olarak GTA IV’ün ek paketi olan The Ballad Of Gay Tony’i bile 6 aylık bir sürede tamamen Türkçe’ye çevirebildik. Ek paket olsa dahi oyunda Vice City ve San Andreas’tan daha fazla yazı mevcut.

     Serinin yeni gelecek oyunu Grand Theft Auto V’te de içeriğin daha fazla artacağını, ana görevler, yan görevler, ve ek içerikler ile birlikte yazı dosyalarının bayağı kabaracağını düşünüyoruz. Grand Theft Auto V’ten maksimum zevk alabilmek için oyunun yapımcısı Rockstar Games’ten isteğimiz oyunda Türkçe altyazı desteğinin olması. Türkçe dil desteği özellikle yeni nesil oyunlarda oldukça arttı ve yapımcıların dikkatini çekti. Türkiye bölgesi oyun dünyasının en çok genişleyen pazarlarından birisi ve artık bir çok Türk oyuncu yapımcılara hakettiği değeri verip orijinal oyun almaya yöneliyor. Biz bundan eminizki Grand Theft Auto V Türkçe altyazı desteği ile gelirse birçok oyuncu bu emeği takdir ederek oyunu orijinal satın alacaktır. Türkiye bölgesindeki satış rakamlarına bakarsakta Türkçe dil desteği ile gelen oyunlar ile Türkçe olmayan oyunların satış rakamları arasında uçumlar vardır.

     Bu bir spam kampanyası değildir! İmzalar toplanacak ve Rockstar Games’e mail atılarak Rockstar Games’in dikkatinin çekilmesi sağlanacaktır. Biz inaniyoruz, Rockstar Games’in binlerce Türk hayranını isteğini geri çevireceğini sanmıyoruz. Haydi TÜRK OYUNCUSU! Aşağıdaki bağlantıdan imza atarak siz de destek olun."
 
     İmza atmak için TIKLAYIN. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 57 Dk önce Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 54 Dk önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 2 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 14 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler