Twisted Metal Black Avrupa'ya Gelmeyebilir

Twisted Metal Black 2001 yılında piyasaya çıkmıştı
31.12.2011 13:06 Alkan Adakaner

      Playstation 3'e özel olarak hazırlanan yeni Twisted Metal'ın Limited Edition adlı sürümünde hediye olarak sunulacak olan Twisted Metal Black malesef Avrupa'ya gelmeyebilir. Avrupalı oyuncular bu Playstation 2 klasiğinden mahrum kalabilir.
 
     Yeni Twisted Metal'ın yönetmeni olan David Jaffe'nin Twitter yaptığı açıklamasına göre Limited Edition sürümünün Avrupa'da satışı için SCEE'den hala bir yanıt gelmedi. Yine de SCEE'nin Twisted Metal Black'in satışının önünde engel oluşturması beklenmiyor.
 
      Twisted Metal Black Sony'nin klasik serisinin Playstation 2'deki başarılı temsilcisiydi. PS3'teki Twisted Metal ile online multiplayera yoğunlaşırken PS2'deki macerada ise bambaşka bir atmosfer bizi bekleyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Twisted Metal Platformlar: PS3 Geliştirici: Eat, Sleep, Play Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler