Twisted Metal'in Karakterleri Detaylandırıldı!

Kafayı çizmiş palyaçomuz Sweeth Tooth, bu kez elinden kaçan tek kurbanını öldürebilmek için yarışmaya giriyor.
11.01.2012 15:33 Beril Sergün

    
     Yeni Twisted Metal oyununun yapımcıları geçtiğimiz günlerde sürücülerin hikayelerini detaylandıran bir video yayınladı. Bu videodan öğrendiklerimize göre :
 
     - Şeytan Calypso her zamanki gibi yarışmayı yönetecek ve yarışmadan canlı çıkan tek bir kişinin dileğini yerine getirecek.
 
     - Twisted Metal'in artık logosu haline gelmiş psikopat palyaço Sweet Tooth'un dileği ise yıllar önce seri katillik mesleğine adım atarken öldürdüğü ilk ailenin elinden kaçan tek üyesi olan genç kızı bulmak ve öldürmek.
 
     - Mr Grimm'in dileği ise çocukluk yıllarında motorsikletlerle gösteri yaparken hayatını kaybeden akrobat babasını ölümden kurtarmak için zamanda yolculuk yapmak. Grimm çocukluk yıllarına döndüğü zaman babasına o gece gösteriye çıkmamak için yalvarmayı ve geleceği değiştirebilmeyi umuyor.
 
     - Preacher hakkında çok fazla birşey bilinmemesine rağmen Calpyso'nun ne olduğunu biliyor ve onu avlamayı düşünüyor.
 
     - Krista Sparks yani diğer adıyla Darkside'ın sürücüsü Dollface ise bir güzellik kraliçesi. Yaptığı bir araba kazasında yüzü ağır hasar alıyor. Yüzüne her baktığında korkunç bir canavar gören Dollface, daha fazla dayanamayarak ameliyatla suratına özel yapılmış maske taktırtıyor. Bu maskenin bir daha asla suratından çıkamayacağını anladığında ise eski yüzünü geri dilemek için soluğu Calypso'nun yarışmasında alıyor.
 
     Video'dan anladığımız bir önemli nokta daha ise Twisted Metal 1'i anımsatan gerçek oyuncuların oynadığı videoların geri dönüşü.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Twisted Metal Platformlar: PS3 Geliştirici: Eat, Sleep, Play Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 10 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 10 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 11 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 11 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 12 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler