Twitch'in Yeni Ninja'sı Kim Olacak?

09.08.2019 12:53 Nursema Emre

 
Bildiğiniz üzere, Ninja Twitch'i artık bıraktığını ve yalnızca Mixer üzerinden canlı yayın yapacağını duyurmuştu. Peki Ninja'nın bu boşluğunu artık kim dolduracak?
 
Muhtemelen kısa vadede hiç kimse Ninja'nın yerini dolduramayacak. Henüz Mixer'e geçmeden önce Twitch'te 15 milyon takipçiye sahip olan genç yayıncı, Twitch'in Twitch olmasını sağlayan yegane isimlerden birisi. Keza Ninja Fornite'ın da bu denli popüler olmasını sağladı.
 
Şimdiye kadar Twitch aleminde de Ninja'ya değil yetişmek, takipçi sayısı olarak yakınından geçen bile yok. Kendisine en yakın olan iki isimden birisi olan Micheal “Shroud” Grzesiek'in 6.796.026 ve Turner “Tfue” Tenney'nin 6.765.512 takipçisi bulunuyor. 
 
Bununla birlikte Ninja geçtiğimiz günlerde Mixer isimli platformdada 1.000.000 aboneyi geçti. Konuya ilişkin daha fazla detayı bu haberimizden okuyabilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler