UE4'te Dino Crisis Demosu Yayınlandı: Fan Yapımı Remake

25.12.2023 17:26 Mehmet Tandoğan

 
 
İkonik bir oyun projesi olan Dino Crisis, günümüze ulaşmayı başaran oyunlar arasında yer alıyor. Şimdi ise xHardHempus adlı bir kullanıcı Unreal Engine 4 oyun motoru üzerinde geliştirdiği Dino Crisis remake'in demosunu yayınlıyor.
 
Demo sürümü hayranların dikkatini çekecek türden 
 
 
 
Demo elbette çok erken bir geliştirme içeriğini bünyesinde barındırıyor. Hayranlar tarafından sevilmesi beklenen bu yeniden yapım sürümünde orijinal ortamlardan bazıları yeniden oluşturuluyor. Ek olarak bu demo içerisinde bazı bulmacaları çözebiliyor ve bazı gerçek zamanlı ara sahneler de karşınıza çıkabiliyorsunuz.
 
Hayran uyarlaması olarak internette yayınlanan bu demo sürüm için elbette beklentileri yüksek tutmamanız gerekiyor. Çok sayıda ortamın ve manzaranın yeniden oluşturulmuş olması elbette hayranları memnun edebiliyor.
 
Dikkatinizi çektiyse bu yeniden yapım demosunu buradan indirebilir ve bilgisayarınızda deneyimleyebilirsiniz. Böylece, demonun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilir ve beklentilerinizi ona göre ayarlayabilirsiniz.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dino Crisis 2 Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler