Söylenti: Dino Crisis'ın Yeniden Yapımı Bu Yıl Duyurulacak

27.02.2014 14:58 Alkan Adakaner


     Capcom'un ilk 2 Dino Crisis oyunu gerçekten de çok etkileyiciydi. İlk Dino Crisis oyunu zorlu oyun yapısı ve korku unsurlarıyla Resident Evil'ın dinozorlu hali olarak tanımlanan bir korku oyunuydu. Dino Crisis 2 ise aksiyon unsurlarıyla önplana çıkan ve beğeni toplayan bir yapımdı. Xbox için çıkan Dino Crisis 3 ise tam anlamıyla bir hayal kırıklığı olmuştu. O dönemden beri bu seriden haber alamıyoruz.
 
     Resmi İngiltere Resmi Xbox Dergisi'nin (OXM) haberine göre Capcom bu yıl Dino Crisis'in yeniden yapımını duyuracak. Henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için bu durumun söylenti olarak görüldüğünü belirtelim.
 
    Bu arada  Resident Evil: Revelations'ın yapımcı koltuğunda oturan firmanın önemli isimlerinden Masachika Kawata'nın Capcom'un eski oyunları Dino Crisis ve Onimusha ile bağlarını koparmadığı konusundaki sözleri şu şekilde:
 
    "Capcom asla eski oyunlarımızı yeni nesil cihazlara getirmekten kaçınmamıştır; ama sanırım ilerlemek için yeni seriler yaratmak bizim için daha önemli."
 
    Capcom'dan Shinji Mikami'nin ayrılmasından sonra firmanın başarılı bir korku oyunu yapması pek de kolay olmayacaktır. Yine de Dino Crisis'in yeniden oyun dünyasına dönmesi fikri mutluluk verici.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dino Crisis 2 Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler