UFC 2'nin Kapağını Kadın Dövüşçü Ronda R. Süslüyor

13.11.2015 18:12 Ömür Gencer


     Geçtiğimiz hafta EA, UFC 2'yi duyurmuştu. Bu yeni yapım hakkında daha fazla detaylar gelmeye devam ediyor. EA, oyunun uluslararası kapağında yer alacak sporcuyu yeni bir video eşliğinde tanıttı. Belirtilene göre UFC 2'nin kapağında UFC'nin tüy siklet şampiyonu Ronda Rousey yer alacak.
 
      Kadın dövüşçü oyunun kapağında olma duygularını şu sözlerle tanımlıyor: "Bir oyuncu olarak bir oyunun kapağında yer almak inanılacak gibi değil. Üstelik UFC oyununun kapağında kadının olması çok yol aldığımızı gösteriyor. Bu durumun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum." 
 
       UFC 2, karakter modellemelerini ve animasyonlarını bir adım daha öteye taşıyacak. Son olarak UFC 2'de KO Mode, UFC Ultimate Team ve Grapple Assist olmak üzere 5 yeni oyun modunun bulunacağını belirtelim. Yapım için yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
UFC 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 17 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler