UMD Passport Programında Hileye İzin Yok

Playstation Vita'da PSP oyunları oynar mıyız? Neden olmasın.
13.11.2011 10:37 Alkan Adakaner

      Sony'nin UMD Passport programını açıklaması uygun fiyata PSP oyunu alacağınızı mı düşündürdü? Eğer elinizde UMD oyununu varsa sorun yok, ama arkadaşlarınızın UMD oyunlarını kullanmayı düşünüyorsanız bir sorun var.
 
      Yapılan açıklamaya göre UMD Passport programında bir UMD sadece tek bir Playstation Network hesabına tanıtılabilecek. Yani aynı UMD'yi başka bir hesap için kullanmanız mümkün olmayacak. Bu arada yeni sisteme göre aynı hesaptan 5 değil sadece iki adet oyun indirilebileceğini göz önüne alırsak bu konudaki önlemler bazı kişilerin canını sıkacak gibi görünüyor.
 
      Bu arada şunu da belirtelim UMD Passport programı Vita nedeniyle yürürlüğe girecek olsa da bu oyunları PSN'den PSP veya PSP Go için de indirme şansınız bulunuyor. Şu an bu programda 40 oyunun yer alacağını açıklayan Sony rakamın 200'e kadar çıkacağını da vurguluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 1 Saat önce Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 2 Saat önce Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 3 Saat önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 4 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler