US PS Plus İle Assassins Creed Betası

PS Plus üyeliği yanında pek çok hediye ile geliyor.
18.08.2011 12:41 Burçin Aygün

 
     Bu gelişme belki bizi -şimdilik- pek ilgilendirmiyor görünebilir ama durumun değişip güncellemelerin Avrupa'ya da gelebileceği ihtimali mevcut. Hangi güncellemeler mi? Amerikalı PS Plus üyeleri gelecek haftalarda harika beta etkinliklerine katılma şansı yakalayacaklar.

     US Plus blog'unun da doğrulamasına göre, PlayStation Plus üyeleri Resistance 3 multiplayer betasına 23 Ağustos tarihinde katılabilecek. Bu beta iki adet majör haritayı, Seaside of Glamorgan,Wales,ve Bogota'daki (Colombia) Trainyard'ı içerecek. Bizi daha fazla heyecanlandıran beta etkinliği ise 3 Eylül tarihinde gerçekleşecek olan Assassin’s Creed: Revelations multiplayer betası.

     Assassin’s Creed: Revelations multiplayer betasında oyuncular 3 harita, 9 karakter ve 4 ayrı modele ulaşabilecek ve istedikleri maceranın içine dalabilecekler. Aynı etkinliklerin en kısa sürede Avrupa sunucularına da uğraması dileklerimizle.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler