Ubisoft 2021'de Oyun Fiyatlarını 70 Dolara Yükseltip Yükseltmeme Konusunda Kararsız

10.02.2021 17:09 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, bu yıl piyasaya sunacağı oyunlarının kaç dolardan satışa çıkacağına henüz karar vermemiş.
 
Ubisoft'un finans direktörü Frederick Duguet konuyla ilgili olarak "Geçtiğimiz çeyrekteki rekabet dinamiklerini analiz ediyoruz ve yeni olanaklara bakıyoruz ancak henüz bir karar varmadık." diye belirtti.
 
2K ve Activision gibi firmaların aksine Ubisoft geçtiğimiz sonbaharda yayınladığı oyunların yeni nesil versiyonlarını 60 dolardan sattı. İleride ne olacağı konusunda o zaman da kesin konuşmamışlardı.
 
Şubat 2021'de çıkması planlanan fakat belirsiz bir tarihe ertelenen Far Cry 6 ve Riders Republic tüm platformlarda $60/£60 fiyattan ön siparişte. Hem önceki nesil hem de yeni nesle gelecek oyunlarında 60 dolardan devam etme ihtimalleri var gibi görünüyor. Tamamen yeni nesle odaklandıklarında ise durum değişebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 6 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler