Ubisoft, Assassin's Creed Origins'i Korsanlardan Korumaya Devam Ediyor

27.11.2017 15:24 Gökhan Yılmaz

 
      Geçtiğimiz Ekim ayında çıkış yapan Assassin's Creed Origins, Denuvo Anti-Tamper teknolojisinin son sürümünü kullanıyordu ve bununla sınırlı kalmayarak üzerine bir başka koruma teknolojisi olan VMProtect eklenmişti. Bu sayede oyun aradan geçen bir aya rağmen henüz korsanlara yenik düşmedi.
 
     Bu başarı aynı zamanda Denuvo'nun son Anti-Tamper teknolojisi sürümünden de kaynaklanıyor çünkü bu sürüm henüz kırılabilmiş değil. Bu teknolojiyi kullanan diğer oyunlar arasında Sonic Forces, Injustice 2, Football Manager 2018, Need for Speed Payback ve Star Wars Battlefront 2 bulunmakta.
 
     Bu iki koruma sisteminin kullanılıyor olması CPU performansını düşürüyor söylentileri de Ubisoft tarafından yalanlandı. Oyunun hem Uplay hem de Steam üzerinden satışa çıktığını biliyorsunuz. Uplay'den henüz bir haber yok fakat Steam üzerinde 370 bin adet satıldığı görülüyor. Serinin diğer oyunlarından Unity 575 bin, Syndicate ise 450 bin adet satmış çıkış yaptığından beri. Fakat Origins henüz daha başlangıçta olduğu için diğerlerini geçecektir ama bakalım Black Flag'in 1.5 milyon adetlik satışına ulaşabilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Origins Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler